Известие

Collapse
No announcement yet.

Новата ми 156ца ... съвети за подобрения

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Новата ми 156ца ... съвети за подобрения

Здравейте , на всички
    Преди около седмица си купих 156ца 2.0 ТС която си е с фабричния спойлер и 17ки джанти 215/45/17 нещо такова бяха гумите ...
    Интересува ме къде в софия или някаде по пътя към Бургас мога да утида за да я понатокам малко както се казва ... защото просто искам да е малко по разчупена като визия ...
    Last edited by palafnik123; d.m.y г., 23:32.

"18ки джанти 215/45/17", нещо като форумен шегаджия ли си падаш ?

Comment

17ки ... съжалявам за объркването ...

Comment

няма нищо .. да ти е чистита и с здраве да я настъпваш !

Comment

Съветче нешо ... Моляя ...

Comment

Много и тича спойлер на тавана отзад (според мен) а спортното окачване е направо убийствено, даже е и много устойчива на завоите

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Едно приятелче ще си взима от мен стандартното по високото окачване, и си продава спортното такова, , с някакви бели пружили било, но не знам подробности, ако искаш мога да ти дам тел-а му......
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Звънкай в "Екстиим Тунинг", имат оптичен пакет "Зендер" на добра цена, ако ти хареса слагай, и като я свалиш с окачването което Ферарист ти предлага ще стане дзвер.
                Last edited by Доко; d.m.y г., 20:02.

Comment

И като смъкнеш колата, не минавай през СТЗГ - такива легнали полицай натрескаха из града, че колата пред тебе като мине през него, и после стоповете и не се виждат.......баси рогачите.....
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Ферарист дай номера на твоя приятел ако е вазможно че на 21 се прибирам в бг и искам да я мятам колицата и на Екстиим Тунинг ако някои от вас има номер или адрес в софия ...

Comment

Моето мнение е, че 156, както и почти всички други Алфи, не търпят много тунинг. Достатъчно хубави и изпипани коли са, за да се кичат като сватбарски голфове
                      Това, което аз бих направил е:
                      1. Джанти 17-ки - вече ги има колегата.
                      2. Спортно окачване - КОНИ или др. марка, регулиращи се.
                      3. Спортен ауспух - не само накрайник, а цялата генерация.
                      4. ЧИП
                      5. КСЕНОН - не толкова заради визията, колкото заради силата на светлината.
                      6. BOSE
                      sigpic

Comment

Dodo даи савет каде в София да ги направя тези неща ... парите не са проблем 2. Спортно окачване - КОНИ или др. марка, регулиращи се.
                        3. Спортен ауспух - не само накрайник, а цялата генерация.
                        4. ЧИП
                        5. КСЕНОН - не толкова заради визията, колкото заради силата на светлината. ...

на 21 се прибирам от Франция и на 22 мога да започвам да я мятам колицата ...

Comment

Колега, да ти е честита и със здраве да си я караш! Пусни некоя снимка да и се порадваме с колегите!!!
                          sigpic
                          Subaru Legacy 3.0 H6
                          Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                          0888 511 533 - Бонев

Comment

Working...
                          X